PRODHIMI

20x20x6cm

 Tekstura: mirëPërmasat (cm): 20x20x6Është bërë në një trashësi prej 6 cm. 
Mund të kombinohet me pllaka
40x40, 20x20, 20x10 dhe pllaka piramidale.
Kombinime